Om os


Vilsbøll og Poulsen MAA A/S blev etableret i 1997 i Lemvig af Jens Vilsbøll og Poul Jørn Poulsen, der begge havde mange års brancheerfaring. I dag har firmaet også en afd. i Thisted. Desuden er ejerkredsen udvidet til også at omfatte Jeppe Gadegaard.

Firmaet har gennem tiden forestået mange forskellige typer af opgaver; ny- såvel som til- og ombygningsprojekter for private erhvervsvirksomheder og for kommunale, såvel som statslige institutioner.

Vi fungerer som koordinator og ”bygherres mand”. Vores rolle som rådgiver og koordinator har til mål at sikre bygherren maksimal tilfredshed. Redskaberne til at sikre dette mål er detaillerede dispositionsforslags- og projektforslagsbeskrivelser. Dispositions- og projektforslag udarbejdes i tæt samarbejde med bygherre, som i.h.t. ovenstående sikres fuld indsigt i projektet.

Vi koncentrerer indsatsen om at afdække bygherrens ønsker og behov, for dermed at skabe kreative og spændende løsninger, med stabile og håndværksmæssige detaljer, der opfylder tidens krav til funktionalitet og gedigen arkitektur.

Som byggeleder og tilsynsførende er vort mål også at sikre at byggeriet ”følges til dørs” og at projektet udføres på den mest økonomiske og kvalitetsmæssige måde.

Hvor der er tale om specialviden f.eks. indenfor områderne, lyd, akustik, el, varme, ventilation, og jordforurening m.v. anvender Vilsbøll og Poulsen MAA A/S eksterne rådgivere.

Til udarbejdelse af projektmateriale bliver de første skitser og idéer udført med blyant, hvorefter projekteringen udføres på relevante computerprogrammer som Auto Cad Architecture 2011 og Revit 2015.